Pakket Opleidingstraject

Opleidingstraject

leiderschap, strategie en persoonlijk

€ 500,- p/m

6 trainingen van 2 cursusdagen:

  • Succesvol opschalen
  • Leiderschap
  • Moeiteloos verkopen
  • Op koers met cijfers
  • Kostprijs bepalen
  • Social media strategie ontwikkelen

Tijdens zes trainingen van twee cursusdagen krijg je als ondernemer alle tools in handen om te groeien. Met al deze kennis en extra vaardigheden kun je jouw ondernemersvaardigheden verbeteren en groeien als ondernemer, maar ook als mens.

Succesvol opschalen

Zaken delegeren, systemen en processen anders inrichten en de juiste mensen aan je binden: dit en meer leer je tijdens de training ‘Succesvol opschalen’.

Leiderschap

Tijdens deze training ga je dieper in op de visie, missie en strategie vanuit wie je bent als persoon en wat je wil uitdragen en zijn als bedrijf.

Moeiteloos verkopen

Hoe voer je een effectief verkoopgesprek en maak je een connectie met potentiële klanten? Op deze en meer vragen krijg je antwoord tijdens deze training.

Op koers met cijfers

Sturen op cijfers, hoe doe je dat eigenlijk? In deze training krijg je alle benodigde handvatten op dit vlak.

Kostprijs bepalen

Veel ondernemers vinden het lastig om hun kostprijs te bepalen, net als de calculatieprijs naar de klant. In deze training krijg je nuttige inzichten om hier beter mee om te gaan.

Social media strategie ontwikkelen

Even snel social media bijhouden, is heel wat anders dan een social media strategie ontwikkelen. In deze training leer je dat laatste, door vanuit je visie en kernwaarden een plan te maken en dat uit te rollen.