Over ons

Powered by

Poladvies staat voor praktijkgerichte coaching van een nuchter en ervaren ondernemersechtpaar: Teunis en Jolanda van de Pol. Beiden groeiden zij op in een ondernemersgezin. En inmiddels hebben zij ook zelf ruim dertig jaar ervaring in het runnen van een bedrijf in de groen- en infrasector.

Die vakkennis combineren ze vandaag de dag met hun coachingsvaardigheden. Daarbij brengen deze gecertificeerde MKB-consultants graag hun eigen ervaringen over op anderen, met als doel een positieve verandering in gang te zetten.

Building Changes helpt MKB-bedrijven met de veranderingen die zij door willen maken. Wat je kunt verwachten? Efficiënt en resultaatgericht advies, met als doel de organisatie toekomstgerichter te maken. Het ervaren team van Building Changes is gespecialiseerd in business innovatie, sociale innovatie, informatiemanagement, duurzaamheidsvraagstukken, klimaatadaptatie en verandering. Building Changes zorgt voor het maken van een dynamische verbinding, onder andere door het organiseren en begeleiden van groeigroepen.